Rezerwacja biletów

Podziel się opinią

o promie Stena Vision

Czy nadal masz wątpliwości, że prom Stena Vision jest dobrym wyborem ? Coż, jesteśmy zaskoczeni, ale może opinie innych pasażerów utwierdzą Cię w wyborze promu ? Zobacz poniżej co napisali.


Będzie nam miło jeżeli po powrocie z podróży również zostawisz swoją opinię. Pomoże to kolejnym klientom w ocenie promu.


M/S Stena Vision is rated 4.0 out of 5 by 320.
Rated 4 out of 5 by from Malme i Kopenhaga dla seniorów- o jeden dzien za krótko. Dobry program realizowany przez swietna przewodniczke i dobrego profesjonalnego kierowce.Minus - za krótko w Kopenhadze. Jeden dzien wiecej w Szwecji i dodatkowy nocleg zrekompensowalby bardzo wczesna pobudke na promie.Wiedza i zaangazowanie Pani przewodnik /Malgosi/ na 5 .
Date published: 2019-08-10
Rated 4 out of 5 by from Malme i Kopenhaga dla seniorów- o jeden dzien za krótko. Dobry program realizowany przez swietna przewodniczke i dobrego profesjonalnego kierowce.Minus - za krótko w Kopenhadze. Jeden dzien wiecej w Szwecji i dodatkowy nocleg zrekompensowalby bardzo wczesna pobudke na promie.Wiedza i zaangazowanie Pani przewodnik /Malgosi/ na 5 .
Date published: 2019-08-10
Rated 4 out of 5 by from Bra mat, trevlig personal Rekommenderar frukost/lunchbuffé, mycket att välja mellan och riktigt gott!
Date published: 2019-07-31
Rated 4 out of 5 by from Rejs 24 godzinny Niezapomniane przezycie, wspaniale widoki, super obsluga, przepyszny bufet, serdecznie polecam
Date published: 2019-07-31
Rated 3 out of 5 by from wycieczka do Sztokholmu dla seniorów Przy bardzo duzej wiedzy przewodników i rewelacyjnych sposobach jej przekazywania uczestnikom tempo spacerów nie odpowiada mozliwosciom wydolnosciowym starszych osób.
Date published: 2019-07-30
Rated 4 out of 5 by from Polecam Bardzo fajny pomysl na podróz do Szwecji-wrazenia z podrózy morskiej plus mozliwosc niedrogiego, komfortowego noclegu i posilków.Rano od razu mozna zaczac zwiedzanie.
Date published: 2019-07-30
Rated 4 out of 5 by from Trevlig 24-timmars kryssning. En trevlig resa med god mat och härlig shopping. Glad och trevlig personal.Hytterna var rena och prydliga, men de allmänna utrymmena i anslutning till dessa är ofräscha. Vi hade för avsikt att spela en del på automaterna, men avstod ganska snart då det visade sig att flera automater ”svalde” mynten utan att det gick att spela.
Date published: 2019-07-27
Rated 5 out of 5 by from opinia Bylem bardzo zadowolony z jakosci uslug i pomyslów na zagospodarowanie czasu na promie dla doroslych jak i dzieci. bardzo polecam wybór stena line do podrózy z dziecmi.
Date published: 2019-07-22
  • y_2019, m_8, d_16, h_16
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_90, tr_230
  • loc_pl, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline