Rezerwacja biletów

Podziel się opinią

o promie Stena Vision

Czy nadal masz wątpliwości, że prom Stena Vision jest dobrym wyborem ? Coż, jesteśmy zaskoczeni, ale może opinie innych pasażerów utwierdzą Cię w wyborze promu ? Zobacz poniżej co napisali.


Będzie nam miło jeżeli po powrocie z podróży również zostawisz swoją opinię. Pomoże to kolejnym klientom w ocenie promu.


M/S Stena Vision is rated 3.9 out of 5 by 210.
Rated 5 out of 5 by from W droge Polecam wszystkim bardzo miła i fachowa obsługa .Dosłownie nie ma się do czego przyczepić.
Date published: 2018-10-21
Rated 4 out of 5 by from Pan Bardzo dobra organizacja odprawy , rejsu i zjazdu z promu
Date published: 2018-10-19
Rated 3 out of 5 by from Kryss Inte den bästa resan med Stenaline precis, gamla prislistor med helt tokiga priser delas ut i resturang och barer, oproffsig personal och torftig buffé med halvvarm mat. Det har varit mkt bättre, känns som om man försämrat sig rejält
Date published: 2018-10-08
Rated 5 out of 5 by from Underbar minisemester Härlig minisemester där man får bra service. Mycket trevligt spa med fantastisk personal. De är verkligen måna om sina gester. Bra underhållning på kvällen med livemusik, två riktigt duktiga killar! Sköna sängar med fräscha sängkläder! Jag älskar deras frukostbuffé! Den är bäst.
Date published: 2018-09-23
Rated 5 out of 5 by from Ocena Wszystko ok. rejs w obydwie strony Super. Trzy razy już w tym roku i to chyba nie koniec. Pozdrawiam całą załogę Stena Vision i stena Spirit.
Date published: 2018-09-20
Rated 5 out of 5 by from Good Experience Stenaline was very well maintained. It gave us a very good experience and especially for the kids, there were many entertainment options
Date published: 2018-09-16
Rated 5 out of 5 by from Opinia Ostatni rejs byl super, to jak przywitaliscie Malych pasazerow bylo mile. A dyskoteka I zaangazowanie personelu na 5! Oby wiecej takich rejsòw!
Date published: 2018-09-03
Rated 3 out of 5 by from Najgorsze jedzenie Jedzenie na promach stena spirit i vision są delikatnie mówiąc obrzydliwe. Odgrzewane kilka razy. Wszystko z paczek. Nie ma nic świeżego nawet warzywa pozostawiają wiele do życzenia.
Date published: 2018-08-21
  • y_2018, m_10, d_22, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_42, tr_168
  • loc_pl, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline