Rezerwacja biletów

Oceny i opinie promu Stena Baltica

Czy nadal masz wątpliwości, że prom Stena Baltica jest dobrym wyborem? Coż, jesteśmy zaskoczeni, ale może opinie innych pasażerów utwierdzą Cię w wyborze promu? Zobacz poniżej co napisali.

Będzie nam miło jeżeli po powrocie z podróży również zostawisz swoją opinię. Pomoże to kolejnym klientom w ocenie promu.


Stena Baltica is rated 4.5 out of 5 by 28.
Rated 5 out of 5 by from Ja Jestem zadowolona ze tak milo i spokojnie spedzilam czas na waszym pokladzie
Date published: 2019-09-05
Rated 5 out of 5 by from Ekstra zaloga Niezmiernie uprzejma zaloga, usmiechnieta i pomocna.
Date published: 2019-08-25
Rated 5 out of 5 by from Opinia Bardzo przyjemny statek, plusem obiad i kolacja. Polecam i pozdrawiam
Date published: 2019-07-17
Rated 5 out of 5 by from Pan Prawie wszystko byloby ok gdyby nie to ,ze w sklepach bezclowych nie mozna bylo zakupic wyrobów tytoniowych tak jak to bywalo w latach poprzednich.Posilki byly ok lecz...prosze kontrolowac jakosc soków:)
Date published: 2019-07-05
Rated 5 out of 5 by from Polecam Idealny prom dla osób ceniacych cisze i spokój podczas rejsu. Dla nas brak atrakcji typu dyskoteki i imprezy na statku sa zaleta. Restauracja pierwsza klasa
Date published: 2019-01-03
Rated 5 out of 5 by from Super podróz Swietna przygoda ,mila zabawa ,mila obsluga, szybka obsluga frajda
Date published: 2018-08-30
Rated 5 out of 5 by from Moja opinia Dzien Dobry. Mam tylko zastrzezenia nie posprzatanej kabiny,ktra wykupilam. Smród brud i obrzydzenie. Nie szlo rak umyc w umywalce. Szok!!!
Date published: 2018-07-15
Rated 5 out of 5 by from Lugn och bekväm Lugn och bekväm färja. Färja inriktad på transport och inte festande. Vill man kunna resa och sova i lugn och ro, är det den bästa färjan.
Date published: 2018-05-02
  • y_2019, m_9, d_16, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_16, tr_12
  • loc_pl, sid_stenabaltica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline